Usluge - Najma, montaže i demontaže skele

Montaža i demontaža skele

Obavljamo uslugu montaže i demontaže skela na svim objektima. Radili smo stambene zgrade, industrijske zgrade te povijesne zgrade. Montažu i demontažu skela obavljaju naši iskusni i dobro obučeni radnici koji poseduju stručno obrazovanje. Također, kvalificirani su za siguran rad na objektima.

Svojom konstrukcijom naše skele omogućavaju nesmetano kretanje, lakšu dobavu materijala, bržu realizaciju posla te vidno povećavaju sigurnost na radu. To se odnosi na osobe u krugu pa i na one na samom gradilištu što nam je od iznimne važnosti.

U našoj ponudi možete pronaći skele njemačkog proizvođaka Layher te turskog proizvođača ÖZLER. Sve skele u ponudi su certificirane i posjeduju TUV certifikat koji garantira najbolju kvalitetu na današnjem tržištu. Jamac kvalitete skela je i TSE certifikat koji posjeduje naš proizvođač ÖZLER. Također zadovoljavamo TS EN ISO 9001:2008 norme, a posjedujemo i dugogodišnje iskustvo. Ostvarujemo dobru suradnju sa svim klijentima, a uz montažu i demontažu skela bavimo se i njihovim najmom.

Najam skele

Najam skela u današnje vrijeme postala je rutina kod gotovo svih građevinarskih radova jer građevinska oprema nije jeftina. Kako god, potrebno ju je imati pri ruci kako biste uspješno obavljali svoje poslove. Također, najam skela sakodnevica je u svim građevinarskim radovima koji se obavljaju na određenoj visini. Razlog tome je taj što svaki rad na visini zahtijeva opreznost i osiguranu okolinu.

Upravo u svrhu izbjegavanja bilo kakvih neželjenih posljedica iznajmljujemo se skele koje su dostupne u velikim količinama i po povoljnim cijenama. Osiguravamo brzu isporuku, montažu te vidno ubrzavamo građevinarski proces što opravdava njihovu uporabu.

U našoj ponudi možete pronaći certificirane skele turskog proizvođača ÖZLER. U ponudi se nalaze modularne, fasadne, samostojeće skele, skele za binu, skele za tribine, skele za dvorane. No naša koncentracija je na modularnim i fasadnim skelama.

Naslovna slika montaža i demontaža - Marmi montaža

Montaža i demontaža skele

Montažu i demontažu skela obavljaju naši iskusni radnici koji su kvalificirani za siguran rad na objektima. Zatražite uslugu montaže i osigurajte bržu realizaciju posla te nesmetano i sigurno kretanje radnika!

Saznaj više
Naslovna slika platne folije - Marmi montaža

Platna i zaštitne folije za skele

Fasada je glavni dekorativni element kuće, a zaštitno platno ju štiti od visokih temperatura prilikom izvođenja radova. Osigurajte si zdrav život u stambenom prostoru te zaštitite Vašu životnu okolinu za vrijeme trajanja radova!

Saznaj više
Naslovna slika Najam skele- Marmi montaža

Najam skele

Najam skela sakodnevica je u svim građevinarskim radovima koji se obavljaju na određenoj visini te zahtjevaju sigurnost. Odaberite najbolju opciju, iznajmite naše skele i osigurajte svoje gradilište!

Saznaj više