Montaža i demontaža skela

Vršimo uslugu montaže i demontaže skela na svim objektima. Radili smo stambene zgrade, industrijske zgrade te povijesne zgrade.

Montažu i demontažu skela obavljaju naši iskusni i dobro obučeni radnici koji poseduju stručno obrazovanje te su kvalificirani za siguran rad na objektima. Također, naši radnici poseduju potrebne certifikate propisane Zakonom o sigurnosti i zdravlju na radu Republike Hrvatske.

Svojom konstrukcijom skele omogućavaju nesmetano kretanje, lakšu dobavu materijala, bržu realizaciju posla te vidno povećavaju sigurnost na radu. To se odnosi na osobe u krugu pa i na one na samom gradilištu što nam je od iznimne važnosti.

Također zakonom je propisana upotreba građevinskih skela na radovima otvorenog tipa te je njihova postava i tehnička ispravnost propisana zakonom o graditeljstvu. U našoj ponudi možete pronaći certificirane skele njemačkog proizvođaka Layher te turskog proizvođača ÖZLER. U ponudi se nalaze modularne, fasadne, samostojeće skele, skele za binu, skele za tribine, skele za dvorane, no naša koncentracija je na modularnim i fasadnim skelama.

Sve skele u našoj ponudi su certificirane i posjeduju TUV certifikat koji garantira najbolju kvalitetu na današnjem tržištu. Jamac kvalitete skela je i TSE certifikat koji posjeduje naš proizvođač ÖZLER. Također zadovoljavamo TS EN ISO 9001:2008 norme, a posjedujemo i dugogodišnje iskustvo. Ostvarujemo dobru suradnju sa svim klijentima, a uz montažu i demontažu skela bavimo se i njihovim najmom.

Ukoliko Vam je potrebna montaža skela ili imate dodatnih pitanja, kontaktirajte nas!

Kontaktiraj

Koje su mi informacije potrebne ukoliko želim montirati skelu?

Ukoliko želite montažu naše skele, molimo Vas da nam se obratite putem maila ili kontakt formulara.
Potrebni podaci su:

  1. Lokacija
  2. Kvadratura
  3. Datum
Autobusni kolodvor Zagreb - Glavni ulaz