Iznajmite skele za siguran rad!

Najam skela u današnje vrijeme postala je rutina kod gotovo svih građevinarskih radova jer građevinska oprema nije jeftina. Kako god, potrebno ju je imati pri ruci kako biste uspješno obavljali svoje poslove. Zbog neisplativosti nije moguće imati sav alat u svome vlasništvu pa ovdje dolazi do potrebe za najmom istog. Također, najam skela sakodnevica je u svim građevinarskim radovima koji se obavljaju na određenoj visini. Razlog tome je taj što svaki rad na visini zahtijeva opreznost i osiguranu okolinu. Ona daje osjećaj sigurnosti svakoj osobi koja se kreće u krugu ili se nalazi na samom gradilištu.

Upravo u svrhu izbjegavanja bilo kakvih neželjenih posljedica iznajmljujemo se skele koje su dostupne u velikim količinama i po povoljnim cijenama. Osiguravamo brzu isporuku, montažu te vidno ubrzavamo građevinarski proces što opravdava njihovu uporabu. Svojom konstrukcijom omogućavaju lakšu dobavu materijala, bržu realizaciju posla te vidno povećavaju sigurnost na radu.

Također zakonom je propisana upotreba građevinskih skela na radovima otvorenog tipa te je njihova postava i tehnička ispravnost propisana zakonom o graditeljstvu. U našoj ponudi možete pronaći certificirane skele turskog proizvođača ÖZLER. U ponudi se nalaze modularne, fasadne, samostojeće skele, skele za binu, skele za tribine, skele za dvorane. No naša  koncentracija je na modularnim i fasadnim skelama.

Jamac kvalitete samih skela je i TSE certifikat koji posjeduje naš proizvođač. Zadovoljavamo TS EN ISO 9001:2008 normu, a  posjedujemo i dugogodišnje iskustvo. Također ostvarujemo dobru suradnju sa svim klijentima. Uz najam, bavimo se i montažom i demontažom skela.

 

Temeljna vretena služe za uravnoteženje skele, a one su pričvršćene na zgradu pomoću zidne kravate. Sustav je dizajnirala tvrtka ÖZLER prema dosadašnjim projektima. Okviri su proizvedeni kao cijevi od 48 * 3 mm. Horizontalne spojnice proizvode se kao cijevi od 34 * 2,5 mm, a one dijagonalne izrađene su kao cijevi od 42 * 2,5 mm. U proizvodnom procesu koristimo automatsko elektrolučno zavarivanje. Komponente okvira i ojačanja imaju galvaniziranu, lečiču platformu i platformu s ljestvama posebne boje protiv hrđe.

Vrste skela koje iznajmljujemo:

Marmi Montaža u ponudi ima visokokvalitene skele svjetski poznatog turskog proizvođača ÖZLER. Možemo isporučiti skele do 40.000 m².

  1. Fasadne skele
  2. Modularne skele
  3. Samostojeće skele
  4. Skele za binu
  5. Skele za tribine
  6. Skele za dvorane

Podaci koji su nam potrebni ukoliko želite iznajmiti skelu:

Ukoliko želite iznajmiti naše skele, molimo Vas da nam se obratite putem emaila ili kontakt formulara.
Potrebni podaci za najam skele su:

  1. Adresa gradilišta
  2. Potrebna kvadratura
  3. Vremenski period

Želite iznajmiti skele? Kontaktirajte nas!

Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja ili nedoumica nazovite nas ili kontaktirajte putem upitnika.

Stojimo Vam na raspolaganju!Autobusni kolodvor Zagreb - Glavni ulaz